چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

ایلان ماسک از خرید توییتر پا پس کشید | نگاهی به دلایل آقای میلیاردر برای لغو قرارداد توییتر

  • کد خبر: ۱۱۶۱۷۷
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
ایلان ماسک از خرید توییتر پا پس کشید | نگاهی به دلایل آقای میلیاردر برای لغو قرارداد توییتر
ایلان ماسک که یکی از سهامدران بزرگ توییتر است دو ماه پیش با پیشنهادی ۴۴ میلیارد دلاری قصد داشت این پلتفرم را بخرد و حتی قراردادی هم منعقد کرد اما وکیل این میلیاردر معروف از لغو این قرارداد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز - وکیل ایلان ماسک از تصمیم این میلیاردر معروف آمریکایی برای لغو قرارداد خرید ۴۴ میلیارد دلاری خود با شرکت توئیتر خبر داد.

براساس نامه‌ای که وکیل مدافع ایلان ماسک روز جمعه به مدیر ارشد حقوقی شرکت توئیتر ارسال کرد، شبکه خبری CNBC تصمیم میلیاردر معروف آمریکا برای لغو قرارداد خرید توئیتر را فاش کرد.

مایک رینگلر وکیل ایلان ماسک در نامه‌ای به پرونده کمیسیون بورس و اوراق بهادار نوشت که «توئیتر به تعهدات خود در ذیل قرارداد عمل نکرده است».

وکیل ماسک گفت: «طبق قرارداد، توئیتر اطلاعات تجاری مربوطه را که ایلان ماسک درخواست کرده است، ارائه نکرد».

پیشتر ایلان ماسک گفته بود که می‌خواهد ادعا‌های توئیتر درباره اینکه حدود ۵ درصد از کاربران فعال روزانه از حساب‌های کاربری اسپم هستند، را ارزیابی کند. وی تهدید کرده بود که اگر توئیتر ثابت نکند حساب‌های جعلی و ربات کمتر از ۵ درصد از کاربران این شبکه اجتماعی را تشکیل می‌دهند، قرارداد خرید ۴۴ میلیارد دلاری این شرکت را لغو خواهد کرد.

اکنون مایک رینگلر در نامه ارسالی خود به مدیر ارشد حقوقی شرکت توئیتر گفت که «توئیتر به درخواست‌های متعدد برای اطلاعات مربوط به حساب‌های جعلی در این پلتفرم پاسخ نداده یا از پاسخگویی خودداری می‌کند. این شرکت گاهی به درخواست‌های آقای ماسک توجهی نمی‌کند، گاهی به دلایل ظاهرا غیرموجه آن‌ها را رد می‌کند و گاهی ادعا می‌کند که از آن‌ها پیروی می‌کند، این در حالی است که به آقای ماسک اطلاعات ناقص یا غیرقابل استفاده می‌دهد».

تیم ماسک در هفته‌های اخیر با رسانه اجتماعی توییتر بر سر «ربات‌های هرزنامه» درگیر شده‌اند و تهدید کرده‌اند که اگر این شرکت نتواند نشان دهد که کمتر از ۵ درصد از کاربران فعال روزانه‌اش حساب‌های جعلی هستند، از این توافق کناره‌گیری می‌کنند.

از طرفی، توئیتر در نشست مدیران اجرایی خود در روز پنجشنبه که هدف آن روشن‌کردن موضوع حساب‌های جعلی و رباتی این رسانه اجتماعی بود، اعلام کرد که هر روز یک میلیون حساب جعلی و ربات هرزنامه را حذف می‌کند.

مدیران اجرایی توئیتر در این نشست تأکید کردند که حساب‌های جعلی بسیار کمتر از ۵ درصد از تعداد کاربران فعال آن در هر سه ماهه است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->